Web Design Financing Newton

Web Design Financing Newton

Web Design Financing Newton


In this video, I discussed about #CALENDAR. I discussed about complete concepts and solved some questions.

DOWNLOAD PRACTICE SET-

Dear students, please go through these links. Everything about AAI (ATC & AO) Exam.
58 Days Crash Course, Practice Questions PDF, Videos-
AAI EXAM 58 Days Strategy Plan-
AAI JE EXAM PREVIOUS YEAR PAPER DISCUSSION-
AAI JE EXAM WEIGHTAGE MARKS-
AAI JE EXAM PREVIOUS & EXPECTED CUT OFF-
AAI EXAM STUDENT’S QUERIES-
AAI JE (PHYSICAL TEST, ENDURANCE TEST, VOICE TEST)-
AAI JE (COMMERCIAL/FINANCE/MARKETING)-
AAI JE (HR)-
AAI JE Technical (FIRE/ME/AE)-
AAI JE Technical (ME/AE)-
AAI JE Techincal (CS/IT)-
AAI ATC Exam Pattern, Syllabus, Previous Papers-
AAI ATC Notification-
AAI Exam frequently Asked Questions-
Download complete syllabus from here-

For any query , please comment below.

The website is a part of an initiative to provide best solutions to every problem of Logical Reasoning, Data Interpretation & Advanced Maths to all aspirants who want to achieve success in exams. This website will help all those millions of students who are not able to attend coaching due to various reasons.

Connect with me on Social Media Platform.

YouTube Channel-
Facebook-
Instagram-
Pinterest-
LinkedIn-
Tumblr-
Twitter-

source

38 Replies to “Web Design Financing Newton”

  1. 15 August 1947- Friday
    28 Nov. 1973- Wednesday
    15 Jan 1968- 2 (Tuesday)- 1= Monday (1968 is a leap year).
    1969+6=1975
    1970+11=1981
    1971+11=1982

    25 March 1973- Sunday
    28 Nov. 2011-
    March- 6= 6
    April-30=2
    May-31=3
    June-30=2
    July-31=3
    August-31=3
    September- 30=2
    October- 31=3
    Nov.-28=0

    Add all these

    6+2+3+2+3+3+2+3+0= 24

    Now go with years
    Year difference
    2011-1973= 38 + 9(Leap years between 1973 to 2011)= 47
    Total leap years= 1976, 1980, 1984, 1988, 1992, 1996, 2000, 2004, 2008= 9

    Now add 24+47= 71

    Divide by 7

    Remainder-1

    Sunday+1= Monday

  2. Sir plz solve these two questions which belongs to change in year
    1. If u born on 14 April 1992 which was a Sunday then on which day of the week does ur birthday fall in 1993?
    2.If 1 January 1992 is a Tuesday then on which day of the week will 1 January 1993 fall?
    I solve this question by trying ur method but I'm getting wrong answers of both of the question plz solve these problems and reply me asap

  3. If any one of the year is leap year then how to calculate sir please help for example if September 14th 2018 is Friday then what will be April 22nd 2020? If I approach ur procedure answer difference is coming 4 if a leap year comes , should we add 4 for such type of questions? Is this correct sir?

  4. Sir not able to get correct answer with your concept
    If 15 Aug 1947 was Friday then 26 Jan 1950 was ?
    Please help
    And sir agar kisi back year ka nikalna ho like 1950 se 1947 ka to kaise krenge pls answer

  5. Sir problem no 8 i think answer will be monday …..
    As for year 2017 we hv already counted the days so why. To take 1 odd day for year 2017
    So final odd days will be three so ans will be monday not tuesday ….. If i m wrong please correct me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *